căutare personalizată

  

 

 

 

 

C.O.R. | 19.04.2011

Ţiriac: Sportul românesc trăieşte doar prin excepţii

   
    Add to Mixx!

Ion_TiriacFostul preşedinte al Comitetului Olimpic Român, Ion Ţiriac, a declarat, marţi, că sportul românesc trăieşte doar din excepţii şi a precizat că fostul secretar general al COR, Dan Popper, are dreptate doar din punct de vedere matematic când a afirmat că România nu va lua nicio medalie olimpică de aur.

"După părerea mea există excepţii, trăim doar prin excepţii. Nu am semănat nimic, astfel că nu avem ce culege. Din punct de vedere matematic, Popper are dreptate, practic nu prea are. Dacă nu faci oaze, atunci tineretul se va duce doar pe internet, iPad, şi nu către sport", a spus Ţiriac, după Adunarea Generală Ordinară a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Ion Ţiriac consideră că Ministerele Educaţiei, Sănătăţii şi Muncii ar trebui să investească bani în centre olimpice.

"Ministerul Educaţiei, Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii ar trebui să semene. Treaba cu comitetele olimpice locale trebuie rezolvată, centrele olimpice de juniori trebuie să ia juniorul gata făcut, pentru ca la 11-13 ani să ştie deja care e specializarea unui sportiv", a adăugat Ţiriac.

Fostul secretar general al COR, Dan Popper, a declarat, joi, că delegaţia României va obţine la ediţia din 2012 a Jocurilor Olimpice de la Atena o medalie de aur doar întâmplător, în timp ce preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, l-a contrazis.

"După părerea mea, România poate să ia o medalie de aur întâmplător la toate sporturile la Jocurile Olimpice de la Londra. Sportul nu mai reprezintă nimic, cei îndreptăţiţi nu îl mai ajută cu nimic, s-au schimbat atât de multe. Este un moment prielnic pentru a face o selecţie la toate sporturile, pentru că lumea este săracă acum şi aşa îi poţi atrage pe copii la sport", a spus Popper.

Sursa: Mediafax


Domain Age Tool

Enter domain name

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash