Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 30 Martie 2016.

Timișoara pierde trei puncte importante acasă, în meciul cu Petrolul

Poli Timisoara- Petrolul, 0-1Petrolul Ploiești câștigă în campionat, după mai bine de 4 luni, învingând marți în deplasare Poli Timișoara, scor 1-0, în deschiderea etapei a 4-a din play-out și mai speră într-o minune de la retrogradarea directă.

Poli Timișoara, a pierdut meciul, disputat pe o ploaie abundentă și datorită neșansei. Portarul ploieștenilor Alberto Cobrea a fost și de data aceasta la înălțime, salvând un gol ca și făcut în urma unui șut cu capul al lui Torres, din minutul 31, cu un reflex de excepție.

Dacă timișorenii nu au putut să-l învingă pe Cobrea, coechipierul acestuia, Alexandru David, putea să înscrie în propria poartă, în ultimul minut al meciului, atunci când mingea a fost deviată de spatele acestuia.

Victoraș Astafei a marcat singurul gol al meciului de la Timișoara, la jumătatea primei reprize, cu un șut cu latul din opt metri.

După meci, tehnicianul echipei Petrolul, Ionel Gane, a declarat la postul TV Digi Sport, următoarele: "Nu a fost ușor meciul, este prima victorie după foarte mult timp. Băieții merită felicitați pentru dăruirea de astăzi. Acel punct de la Cluj a însemnat mult, pentru moral și această victorie, vine într-un moment important".

"Ne vom mobiliza și mai bine la următorul meci și încercăm să salvăm acest final de campionat. Am reușit să marcăm la puținele situații pe care le-am avut, iar a doua repriză ne-am apărat foarte bine. Timișoara ne-a dominat, dar am smuls această victorie, pentru că aveam nevoie. Nu este ușor să vii după nouă înfrângeri, să gestionezi astfel de momente", a mai spus Gane.

În încheiere, Jerry Gane a mai spus: "Sper ca la următorul meci de acasă, să ne sprijine suporterii și să facem acest final de campionat, chiar frumos. Fiecare meci trebuie jucat numai la victorie, un punct nu ne ajută cu nimic".

După această partidă, Petrolul se află pe ultimul loc din play-aut cu 8 puncte, iar Poli Timișoara, condusă de pe margine de Petre Grigoraș, la primul meci de la instalare, se află pe penultimul loc cu 15 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.