The Sun: Torres a salvat-o pe Chelsea de un dezastru în Liga Europa
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

The Sun: Torres a salvat-o pe Chelsea de un dezastru în Liga Europa

chelsea-steaua-3-1Bucuresti, 15 martie 2013. Presa engleză notează, joi seară, după calificarea echipei Chelsea în sferturile de finală ale Ligii Europa în urma dublei manşe cu Steaua, că formaţia londoneză a fost salvată de un dezastru de spaniolul Fernando Torres, autorul golului decisiv în returul cu steliştii.

"Fernando Torres a salvat-o pe Chelsea de dezastru în Liga Europa, eliminând-o pe Steaua", a titrat The Sun.

"A fost o seară ridicol de distractivă. Încă nu am reuşit să procesez jocul celor de la Spurs. A fost atât de ridicol şi de palpitant încât s-ar putea să am nevoie să procesez până la sferturile de finală. Steaua a făcut din nou situaţia dificilă pentru Chelsea, dar de această dată am avut parte de noutatea unui gol al lui Fernando Torres, apoi lui Fernando Torres i-a sângerat nasul, iar apoi Fernando Torres a ratat un penalti" , se arată la finalul comentariului de pe ediţia online a cotidianului Telegraph.

Daily Mail a menţionat: "Torres salvator, Chelsea supravieţuieşte şi se califică în sferturi".

"Fotbalul este ciudat. Brusc şi aproape de nicăieri, Chelsea are o perioadă deosebită. Cu doar câteva zile în urmă ar fi putut fi condusă cu patru goluri la pauză, dar nu a fost aşa, iar acum este în sferturile Ligii Europa, va rejuca meciul din Cupa Angliei şi are şanse şi în campionat. Ciudat, dar atunci când foloseşti trei jucători minunaţi în combinaţii se întâmplă lucruri minunate. Aceasta este combinaţia dintre Mata, Oscar şi Hazard. Campionii Europei şi-au arătat hotărârea de a rămâne în competiţia continentală învingând Steaua", notează şi The Guardian.

Daily Mirror scrie că Fernando Torres este eroul meciului în urma căruia Chelsea a evitat o eliminare ruşinoasă din Liga Europa şi că fanii echipei londoneze nu au mai fost atât de entuziasmaţi de un gol înscris de spaniol de anul trecut, din aprilie, de la un meci cu FC Barcelona.

mediafax, image: romania libera

 


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.