căutare personalizată

  

 

28 oct. 2012

Tevez o salveaza pe Manchester City. Arsenal sufera insa obtine 3 puncte

Carlos_TevezCampioana Angliei se claseaza pe locul trei in clasament dupa ce dispune de Swansea multumita unui gol al argentinianului. Tunarii trebuie sa astepte pana in minutul 84 pentru a invinge QPR. Fulham remizeaza cu Reading, scor 3-3.

Stiri sportive din Premier League: In asteptarea meciului dintre Chelsea si Manchester United (care s-a incheiat la 3-2 pentru Diavolii Rosii), Manchester City isi face datoria si invinge Swansea in deplasare. Elevii lui Mancini au trebuit sa astepte pana in minutul ’61 ca sa deschida scorul. Eroul meciului a fost Carlos Tevez, care a trimis un sut puternic in plasa de la 25 de metri.

Intr-un alt meci din aceasta etapa, Arsenal s-a refacut dupa infrangerea din fata celor Norwich din ultima etapa, insa nu a stralucit contra echipei Queens Park Rangers. Victoria (scor 1-0) a sosit doar in minutul ’84 (a marcat Arteta) dupa ce Arsenal a jucat in superioritate numerica din cauza eliminarii lui M’Bia. Fulham a dat spectacol pe terenul celor de la Reading, insa rezultatul de 3-3 nu i-a multumit pe lon

Wigan Athletic a realizat o victorie importanta in fata celor de la West Ham United, in timp ce intre Stoke si Sunderland, meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0. In fine, ramane critica situatia echipei Aston Villa, care a fost egalata pe final de cei de la Norwich City (a inscris Turner in minutul ’79), meciul terminandu-se la 1-1.

 

Pentru cele mai noi stiri tenis de la Paris vizitati bet

Bogdan Marinescu

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash