Fotbal flash-Welcome to my website

 

Tennis Warehouse din Romania, are un nou partener, Media Production Group

mpg-partener-tennis-warehouseBucurești, 18 Martie 2015. Cel mai mare circuit de tenis din Romania, Tenis Partener, aflat in cel de-al 7-lea an de existenta, va reprezenta poarta de intrare pentru cumparaturile efectuate in lumea virtuala de catre orice membru si client din tara noastra care doreste sa achizitioneze produsele sportive oferite de retailerul mondial Tennis Warehouse.

De asemenea, parteneriatul include si Tenis10, circuitul de tenis destinat copiilor, ale carui turnee se desfasoara la nivel national de 6 ani, se arata intr-un comunicat de presa primit la redactie de la MEDIA PRODUCTION GROUP, semnat de Elena Vavilov.

„Ne bucuram sa oferim pasionatilor de tenis din intreaga tara, pe langa un calendar anual de peste 450 de turnee pentru adulti si de 250 de turnee pentru copii, o serie de beneficii importante la achizitia de echipament sportiv de calitate. Asocierea cu cel mai mare retailer mondial Tennis Warehouse este importanta pentru comunitatile Tenis Partener si Tenis10 si consideram ca va avea o contributie importanta la dezvoltarea acestor proiecte”, a declarat Catalin Mocuta, presedintele agentiei de marketing sportiv MPG.

Membrii Tenis Partener pot accesa website-ul Tennis Warehouse Europe din meniul paginii oficiale a circuitului www.tenispartener.ro , fiind directionati catre pagina Tennis Warehouse Europe unde pot beneficia de ofertele si promotiile existente. Totodata, in urma accesarii butonului de pe pagina www.tenispartener.ro, cumparatorii vor beneficia de mai multe oferte speciale la produsele achizitionate de la Tennis Warehouse Europe.

Aceeasi facilitate este disponibila si pentru membrii Tenis10, iar pentru a beneficia de oferte speciale, parintii copiilor care participa in acest circuit trebuie sa acceseze link-ul Tennis Warehouse Europe  direct din pagina www.tenis10.ro , prin butonul vizibil in bara meniului. Membrii Romanian Corporate Sports care sunt inscrisi in circuitul Tenis Partener se pot bucura de aceleasi oferte.

Transportul este gratuit pentru produsele care depasesc valoarea de 100 de euro, iar clientii isi pot monitoriza in timp real, cu ajutorul telefonului mobil, produsele comandate online. Ultimele oferte si promotii ale Tennis Warehouse Europe vor fi disponibile pe pagina SHOP a Tenis Partener, iar membrii sai pot afla in ce perioade se aplica cele mai mari reduceri, care sunt produsele incluse in promotii si ultimele trenduri in domeniul tenisului.

In calitate de magazin online oficial al Asociatiei Jucatorilor Profesionisti de Tenis (ATP) si al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste din Tenis (WTA), Tennis Warehouse Europe satisface curiozitatea fanilor oferind informatii detaliate despre echipamentul folosit de vedetele de pe scena tenisului mondial, printre acestea numarandu-se Novak Djokovic, Serena Williams, dar si Simona Halep.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.