Televiziunile pot salva Rapidul şi U Cluj
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Televiziunile pot salva Rapidul şi "U" Cluj

Rapid-si-U-Cluj-logoBucuresti, 19 iunie 2013. Televiziunile care deţin drepturile TV nu sunt de acord ca sezonul viitor să înceapă cu 16 echipe, situaţie de care ar putea profita Rapid şi “U” Cluj.

Rapid şi “U” Cluj îşi află viitorul vineri, în Comitetul Executiv al FRF.

Societăţile care deţin drepturile TV nu sunt de acord cu decizia pe care a luat-o Federaţia Română de Fotbal de a continua în sezonul viitor din Liga I cu 16 echipe, după ce Rapid şi Universitatea Cluj, aflate în insolvenţă, au fost trimise în Liga a II-a din cauza problemelor financiare.

Astfel, cei care transmit jocurile din Liga I i-au reamintit lui Dumitru Dragomir că s-a semnat un contract care prevede nouă meciuri pe etapă şi nu vor sub nicio formă cu un joc mai puţin. Mitică a încercat să le propună rămânerea în Liga I a celor de la Concordia şi CSMS Iaşi, formaţii care au terminat sezonul pe locurile 15 şi 16, dar televiziunile nici nu au vrut să audă şi au ameninţat că vor reduce suma din contract cu 25%. Televiziunile mai susţin că prin retrogradarea Rapidului şi Universităţii Cluj se vor pierde cel puţin 10 meciuri care ar aduce audienţă şi publicitate. Strâns cu uşa, LPF-ul a depus un memoriu la FRF în care se cere ca Liga I să rămână cu 18 formaţii şi să fie desfiinţat sistemul de licenţiere. În acest caz, Rapid şi “U” Cluj ar urma să rămână în Liga I. Cererea LPF se va dezbate în Comitetul Executiv de vineri, 21 iunie.

prosport

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash