Megamenu for Bootstrap
 


București, 24 Iunie 2017

Teixeira, oficial la FCSB, fiind cel de-al şaselea transfer în această vară

Filipe-Teixeira-la-FCSB

Întors din scurta vacanță, Filipe Teixeira, a semnat vineri contractul cu FCSB, echipa care a terminat pe locul secund ediția trecută de campionat, fiind al șaselea transfer realizat de gruparea antrenată de Nicolae Dică, după Szecui, Toma Niga, Junior Morais, Larie şi Budescu.

Într-o declarație postată pe pagina oficială Facebook a FCSB, Teixeira a spus: „Sunt foarte bucuros că am ajuns la un club așa de mare precum Steaua. Îmi doresc foarte mult să avem un sezon plin de succese și la finalul acestuia, să mă bucur alături de noii mei colegi de un nou titlu de campion al României. Sper ca suporterii Stelei sa aibe parte de foarte multe bucurii din partea noastră în acest an".

„Am semnat contractul cu Steaua. Acum merg să fac vizita medicală. Nu cred că o să fie niciun fel de probleme. Contractul e valabil pentru un sezon. Imediat după efectuarea vizitei medicale mă voi alătura lotului, iar duminică dimineață vom pleca împreună în cantonament", a mai spus mijlocașul de 36 de ani Filipe Teixeira, imediat după semnarea contractului, la postul TV Digi.

„Suntem clar favoriți, dar trebuie să rămânem uniți. Contracandidate sunt Dinamo, CFR și Viitorul, dar cum se întâmplă de fiecare dată, o altă echipă ar putea să producă surpriza".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii