Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 10 Martie 2016.

Teixeira: "Pentru noi, revenirea lui Șumudică pe bancă, înseamnă totul"

Alex-Teixeira_editedMijlocașul echipei Astra, Alex Teixeira, a declarat după înfrângerea cu Steaua din semifinalele Cupei Ligii Adeplast, scor 1-0, următoarele: "Din păcate, am pierdut meciul cu Steaua, de miercuri, dar cred că am făcut un meci bun. La 1-0 pentru Steaua, noi ne-am desfăcut puțin și cred că am riscat mai mult. Este un meci în care învingătoarea este stabilită după cele două manșe. Știu, că vom avea meci acasă și putem să revenim".

"Pe un teren dificl, a fost un meci frumos, dar acum ne gândim la meciul din campionat. Azi am intrat pe teren cu o echipă pe care a decis-o antrenorul și am jucat foarte bine, asta înseamnă că avem un grup puternic. Următorul meci de duminică cu Steaua, în campionat, trebuie să găsim soluția să ne desprindem mai mult de locul doi și acesta este obiectivul nostru", a spus în continuare Teixeira, la postul TV, Digi.

În încheiere, Teixeira a mai declarat: "Pentru noi, revenirea lui Șumudică pe bancă, înseamnă totul. El este comandantul echipei, el dirijează echipa, iar pentru noi este important să fie alături de noi. Meciul de duminică cu Steaua, va fi total diferit, astăzi a fost un meci care se joacă în dublă manșă, în timp ce duminică sunt trei puncte puse în joc, trebuie să câștigăm și sunt convins că o putem face. Dacă câștigăm următoarele trei meciuri, suntem candidați serioși la câștigarea campionatului".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.