București, 29 August 2015.

Teixeira: "Astra are echipă și jucători de calitate, care se pot bate la titlu"

Felipe-Teixeira-stadionul-Arena-NationalaSâmbătă, pe stadionul Arena Națională a avut loc derby-ul etapei a 13-a, dintre Dinamo și Astra Giurgiu, încheiat cu victoria echipei din Giurgiu, scor 1-0.

Fanii dinamoviști, prezenți într-un număr deosebit de mare la stadion, au făcut spectacol în tribune, cu prilejul comemorării a 15 ani de la moartea idolului lor Cătălin Hîldan. Au fost aprinse torțe și au fost afișate multe bannere cu chipul lui Cătălin Hîldan.

Felipe Teixeira a marcat singurul gol al meciului în minutul 84, în urma unui șut pe jos din mijlocul careului, mingea trecând pe sub portarul Cerniauskas.

Cea mai mare ocazie de gol a dinamoviștilor a fost cea a lui Gnohere din minutul 39, atunci când trage pe colțul lung din 15 metri și respinge din cădere cu piciorul portarul Lung Jr.

Dacă în prima repriză meciul a fost echilibrat, în cea de-a doua, elevii lui Șumudică au preluat inițiativa, mărind viteza de joc, iar pe acest fond a venit și golul lui Teixeira.

Autorul golului, Felipe Teixeira a declarat după meci la postul TV Digi Sport, următoarele: "Obiectivul nostru a fost să obținem victoria în acest meci, să continuăm pe primul loc și asta am făcut. Cred că am dominat complet repriza a doua și cred că este un rezultat meritat. Golul marcat de mine înseamnă mult, pentru că vine după șase săptămâni în care nu am putut să joc, fiind la recuperare în Portugalia și am revenit să zic bine, echipa a câștigat și eu am marcat un gol important. Atmosfera din tribune a fost foarte frumoasă. Păcat că nu avem mai multe meciuri cu stadionul așa plin. Astra are echipă și jucători de calitate bună, care se pot bate la titlu în acest an".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.