București, 10 Octombrie 2016

Țara Galilor a terminat la egalitate cu Georgia, scor 1-1, în grupa D

Preliminariile Campionatului Mondial, au continuat și duminică, cu meciul din grupa D, dintre Țara Galilor și Georgia, disputat pe stadionul Cardiff City și încheiat la egalitate 1-1. Gazdele, cu vedeta Gareth Bale în formație, porneau favorite, de pe prima poziție a grupei D.

Gareth Bale a deschis scorul pentru Țara Galilor, în minutul 10, pentru ca Georgia să egaleze în minutul 57, prin Tornike Okriashvili.

Selecționerul Țării Galilor, Chris Coleman, a declarat conform The Guardian, după această remiză, următoarele: "Cred că mulți privesc rezultatul, ca două puncte ale noastre pierdute, dar ar fi putut fi două puncte acumulate la sfârșitul meciului. A fost începutul de vis, prea frumos și toată atmosfera de pe teren a fost prea confortabilă, dar am fost pedepsiți în cele din urmă. Suntem dezamagiți. Cele două jocuri în patru zile, s-au resimțit de jucători, nu este ușor, dar trebuie să mergem mai departe. Puteam să și pierdem meciul în a doua repriză."

"Am avut câteva ocazii bune de gol. Dar, ca să fiu sincer, Georgia ar fi putut câștiga, atunci când au contra-atacat. Ne-am simțit obositi și am fost uneori incoerenți. Nu e sfârșitul lumii, mai sunt o mulțime jocuri, au fost doar trei jocuri, iar în următoarele două jocuri, avem meciuri mari cu Serbia și Republica Irlanda. Ca și noi, ambele așteaptă să fie acolo sus în clasament", a continuat Chris Coleman.

"Deci, acesta este un mic test frumos pentru noi. De fapt, ne-am întors din turneul Euro 2016, cu fruntea sus, pe bună dreptate, dar, tocmai am primit o mică palmă. Ne lipsesc anumiți jucători, dar nu poate fi o scuză. Din varii motive, am ieșit din meci în a doua repriză și timp de cinci sau 10 minute, ne-am așezat în apărare și i-am invitat să ne atace", a spus în încheiere Chris Coleman.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Publicitate