Țălnar: Mi-am învins fosta echipă
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Țălnar: Mi-am învins fosta echipă

FC-Brasov-Dinamo-2-0București, 04 Mai 2014. FC Brașov, a reușit să se impună sâmbătă în fața echipei Dinamo cu scorul de 2-0. Meciul a fost deosebit de important pentru brașoveni, în vederea evitării retrogradării, în timp ce Dinamo, pierzând partida este criticată dur de fani pentru că nu și-ar fi apărat corect șansele.

După meci, antrenorul brașovenilor, Cornel Țălnar a declarat la Digi Sp, următoarele: "A fost o victorie foarte importantă, scorul putea să fie 4, 5-0, nu surprindea pe nimeni un astfel de rezultat. A fost cel mai bun joc din retur și mă bucur că mi-am învins fosta echipă. Am avut ratări incredibile, dar am stat foarte bine în teren și acesta e un semn pozitiv".

Cu privire la lupta pentru evitarea retrogradării, antrenorul brașovenilor Țălnar spune că încă nu este terminată, după cele trei puncte obținute cu Dinamo.

"Sunt vreo 10 echipe în lupta pentru evitarea retrogradării, care se va da până în ultima etapă. Îmi pare foarte rău pentru Vaslui, a fost o echipă foarte bună în ultimii 10 ani, dar în viață sunt niște regulamente care trebuie respectate".

Golurile echipei FC Brașov, au fost marcate de Adrian Cristea în minutul 10 și de Mateiu în minutul 34. După acest meci, FC Brașov se află în clasament pe locul 14 cu 33 puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe același loc 4, cu 52 puncte.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash