Szukala: Dacă greșești la ultima fază, asta pățești
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Szukala: Dacă greșești la ultima fază, asta pățești

Piovaccari-gol-cu-BaselBucuresti, 07 noiembrie 2013. În partida disputată miercuri, FC Basel- Steaua, 1-1 în Grupa E a Champions League, Steaua a fost egalată în ultimul minut de joc.

Steaua s-a avântat în atac în special în ultimile minute de joc, lucru care a dus la golul egalizator al elvețienilor. Antrenorul Reghecampf a recunoscut acest lucru și a pus acest lucru pe seama lipsei maturității în joc la acest nivel.

Golurile partidei au fost înscrise de Sio '90+1 pentru Basel, respectiv Piovaccari '17 pentru Steaua.

Lukas Szukala a declarat pentru Digi Sport următoarele: „Da, sunt foarte supărat. Toți suntem. Am avut trei puncte în mână, puteam avea patru puncte. Ăsta e cel mai mare nivel din lume, aici dacă greșești la ultima fază, asta pățești. Dar asta e. Putem să facem mai bine cu Schalke acasă. Cred că numai Kapetanos a mai jucat în UCL. Nu avem experiență în competiție, dar am arătat că merităm să fim aici. Suntem o echipă bună, dar aici dacă greșești iei gol. Puteam merge cu trei puncte acasă. Matematic, șanse mai există. Noi vrem să facem cât mai multe puncte. Mai sunt șase puncte în joc, putem să le câștigăm. Mergem mai departe”.

Au evoluat următoarele formații: Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii (Filip '46) - Popa, Stanciu (Chipciu '62), Tănase - Piovaccari (Kapetanos '76).

FC Basel: Sommer - Voser, Schar, Ivanov, Xaka - Serey Die, F. Frei (Diaz '78) - Salah (D. Degen '84), Delgado (Sio '66), Stocker - Streller

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash