Szukala: Cred că acesta este cel mai important meci pentru fiecare jucător
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Szukala: Cred că acesta este cel mai important meci pentru fiecare jucător

Reghecampf-26-august-2013Bucuresti, 27 august 2013. În conferința de presaă susținută ieri seara, cu o zi înaintea meciului retur, deosebit de important dintre Legia și Steaua, Laurențiu Reghecampf a declarat: “Vlad s-a antrenat normal. Nu au fost probleme. Sperăm că va fi sănătos până la ora meciului și, dacă va fi așa, va juca. Dacă nu, nu va fi niciun fel de problemă. Este păcat că lipsește Pintilii. Este un jucător important în angrenajul echipei. Dacă va juca Chiricheș, atunci vom avea o opțiune în plus acolo, la mijlocul terenului. Dacă nu, avem soluțiile Filip, Prepeliță, fotbaliști foarte buni“.

În continuare, Reghecampf a mai spus: “În meciul tur am avut foarte multe ocazii, pe care le-am ratat. Cred că a fost o presiune mare pe care am resimțit-o. Acum, presiunea este pe Legia. Am vorbit mereu cu jucătorii. Vlad nu va avea niciun fel de probleme din punct de vedere mental dacă va intra pe teren la meciul retur și o va face foarte bine. Cei de la Tottenham nu ne-au interzis nimic privind utilizarea lui. Credeți-mă, el n-a fost folosit din motive medicale la București. Dacă va fi sănătos, atunci va juca“. 

Lukasz Szukala, prezent și el la conferința de presă a făcut următoarea declarație: "Cred că acesta este cel mai important meci pentru fiecare jucător. Avem posibilitatea să ajungem în grupele Champions League şi fiecare jucător ştie ce înseamnă acest lucru. Şansele sunt 50-50 la sută, dar sper să câştigăm aici şi să ajungem în grupe".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash