Suspendată temporar din funcția de profesor, fiind prea sexy
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Suspendată temporar din funcția de profesor, fiind prea sexy

Kaitlin-Pearson-1București, 01 febr. 2014. Kaitlin Pearson, în vârstă de 23 ani, profesor de educație și fotomodel, este aproape să își piardă locul de muncă pentru imaginile ei picante.

Profesorul special de educație și fotomodel Kaitlin Pearson, a fost suspendată temporar de la locul de muncă de la o școală din Fitchburg, Massachusetts (SUA), după ce imaginile provocatoare au fost publicate pe Facebook și în mai multe reviste, conform Daily News.

Problema a început atunci când cineva Kaitlin Pearson a trimis imaginile ei la direcția școlii și la un ziar local.

Văzând imaginile, conducerea a decis să o suspende temporar și să-i mențină salariul.

Conform Daily News, școala a decis să investigheze cazul în care al doilea loc de muncă a profesorului ca un fotomodel, care de multe ori sunt obligațe să participe la evenimente sportive îmbrăcată provocator, "afectează munca ta ca un profesor special de educație."

Kaitlin-PearsonDupă mai multe zile, școala a concluzionat în cele din urmă că fotografiile ei și al doilea loc de muncă, nu au afectat și profesionalismul.

"Suntem increzători ca aceasta va menține același nivel de angajament mereu cu munca ei și cu elevii săi", a declarat directorul centrului, conform Lavanguardia .

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash