Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 11 Martie 2016.

Surpriză în semifinalele Cupei Ligii Adeplast, Concordia învinge Dinamo, scor 3-0

Concordia-Dinamo, 3-0 in Cupa LigiiConcordia Chiajna a câștigat partida cu Dinamo București, disputată joi, pe stadionul din Chiajna, din cadrul primei manșe a celei de-a doua semifinale a Cupei Ligii Adeplast, scor 3-0 și este la un pas de a juca finala competiției.

Pe fondul unei evoluții șterse a elevilor lui Mircea Rednic, Concordia a marcat toate golurile din șuturi cu capul. A deschis relativ repede scorul prin Milevskyi în minutul 5, pentru ca în minutul 57, Obodo să marcheze pentru 2-0. Golul lui Marius Pena din minutul 87, a închis rezultatul la 3-0.

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat imediat după meci la postul TV Digi, următoarele: "Am avut și câteva schimbări în echipă pentru acest meci, s-a simțit, dar sunt jucători care au pretenții să joace. Acum, le-am oferit șansa să joace. N-am tratat cu seriozitate meciul. Încă din primul minut, nu poți să câștigi un duel. N-am văzut în viața mea atacanți, care au venit cum au venit, au ajuns târziu la echipă, nepregătiți, nu dau nume".

"Echipa în general nu a fost conectată la meci și-mi asum responsabilitatea pentru acest rezultat. Nu se pune problema lipsei de valoare a jucătorilor, pentru pierderea acestui meci. Cine vine la Dinamo, înseamnă că are valoare. La golurile primite, au fost greșeli colective în apărare. Nu este posibil, ca la o fază fixă, sau o centrare laterală, atacanții lor să ajungă singuri într-o zonă centrală și fără marcaj. Au fost greșeli inadmisibile. Poate este un lucru bun, pentru că așa ne trezim. Ne luase valul, deja ne vedeam că suntem campioni", a mai spus Mircea Rednic.

"Normal că sperăm pentru manșa a doua, jucăm acasă. Până atunci, sunt meciurile de campionat și avem timp să pregătim returul cu Chiajna. Dacă am ce să reproșez echipei este atitudinea jucătorilor, felul cum a au intrat în teren și le-am spus să aibă grije, să trateze meciul foarte serios. Încă se joacă, chiar dacă am pierdut cu 3-0", a încheiat antrenorul dinamovist.

Returul acestei semifinale este programat a se disputa pe data de 05 Aprilie, pe stadionul din Ștefan Cel Mare. Dinamoviștii ar trebui să marcheze de 4 ori pentru a se califica în finală și fără să primească gol.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.