București, 30 Iulie 2019

Surpriza etapei a 3-a, FC Botoșani învinge în deplasare FCSB, scor 2-0

../Imagini-006-2019/FCSB-Botosani-0-2

Ultima partidă a etapei a 3-a, din Liga 1, disputată luni la Pitești, între FCSB și FC Botoșani, avea să fie și cea mai mare surpriză a etapei, întrucât botoșenenii se întorc acasă cu toate punctele puse în joc.

FCSB poate pune înfrângerea, pe jocul din 3 în 3 zile, după victoria din deplasare de joi cu formația din Armenia, Alashkert, scor 3-0, din cadrul turului 2 preliminar al Europa League, a venit și dușul rece administrat de FC Botoșani. La toate acestea se mai adaugă accidentările jucătorilor echipei FCSB, de parcă se țin lanț, ultima accidentare fiind cea a lui Denis Man, în minutul 16 al meciului cu Botoșani. În ultimele zile, din cauza accidentărilor, a fost schimbat preparatorul fizic.

FC Botoșani a meritat pe deplin victoria, jucătorii Ongenda și Ashkovski, fiind într-o formă sportivă de excepție, au făcut și diferența pe tabela de marcaj, urmare a golurilor marcate de Răzvan Andronic, în minutul 19, din pasa lui Ashkovski și Ongenda, minutul 40, în urma unui contraatac.

În afara celor două goluri, echipa FC Botoșani, a mai avut două ocazii imense de a mai marca, prin Răzvan Andronic, minutul 45 și Ashkovski, minutul 63. Singura mare ocazie a celor de la FCSB, a aparținut lui Tănase, în minutul 51, iar dacă marca, poate se relansa meciul.

Următorul meci oficial al FCSB, este joi, la Giurgiu, cu Alashkert, returul turului 2 preliminar din Europa League.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Man_United-Juventus-0-1-gr-H

 

Citește și: Manchester United nu mai atrage pe nimeni

Premier League debuteaza pe 9 august, dar Manchester United a fost mai aproape sa piarda jucatori importanti in aceasta vara, decat sa aduca altii noi...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X