Megamenu for Bootstrap
 


București, 20 Ianuarie 2017

Supervedeta Carlos Tevez, primire delirantă pe aeroportul din Shanghai

Carlos-Tevez-2017

Atacantul argentinian, Carlos Tevez, în vârstă de 32 ani, a pus piciorul pe pământ chinez. În urmă cu câteva săptămâni a semnat un contract cu Shanghai Shenhua, iar acesta va fi cel mai bine plătit fotbalist din lume, informează cotidianul belgian Sporza.

Carlos Tevez a semnat în perioada Crăciunului, un contract cu Shanghai Shenhua, atacantul argentinian fiind legitimat anterior la Boca Juniors.

Cifrele oficiale nu au fost publicate, dar potrivit presei argentiniene, Tevez va încasa aproximativ 38 de milioane de euro pe an.

La aeroportul din Shanghai, Tevez a fost întâmpinat de sute de susținători entuziaști de la Shanghai Shenhua. Axel Witsel a trebuit să se stabilească la începutul acestei săptămâni, cu o primire mai modestă.

Atacantul echipei naționale a Argentinei, Carlos Tevez a mai evoluat pentru Manchester United și Manchester City, ajutând ambele cluburi să câștige titluri în Premier League, West Ham, Juventus.

Autor, Alexandru Neață; img. Sporza (Belgia)

 

 

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii