căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 
05 febr. 2012

Finala Super Bowl XLVI. Percepţiile despre Eli Manning s-au schimbat, chiar dacă el a rămas acelaşi

Eli_ManningN.r. GIANTS castiga meciul cu Patriots cu scorul de 21-17 (06 febr).

Indianapolis - Dacă doriţi să ştiţi exact cât de mult Eli Manning a ajuns în ochii personalului NFL, trebuie luate în considerare cuvintele directorului general AJ Smith, de la San Diego Chargers:

"Ceea ce Eli Manning a făcut clar, faptul că el este în eşalonul superior al fundaşilor in aceasta liga, nu este chiar o întrebare," a declarat Smith. "Am pus o importanţă prea mare pe statistici atunci când ne gândim la jucatori. Acum, Eli are unele statistici foarte bune. Poate ca nu ceea ce unii dintre aşa-numitii experţi doresc să vadă, dar jocurile sale sunt bune.

Aceasta este cea mai profundă aprobare într-o serie de lucruri gratuite de faptul că şapte antrenori NFL şi / sau de directori au avut de spus recent despre Manning, a cărui echipa New York Giants intalneste pe New England Patriots in Super Bowl XLVI duminică. În plus, impresia ca Manning este un jucator fara emotii, detaşat şi nepăsător a trecut la cea a unui tip impermeabil la emotie sau durere.

În timp Manning a ţinut un discurs scurt dar inspirat, săptămâna trecută într-o şedinţă de echipă, a rămâne mai mult celebru pentru ceea ce el nu spune dar face.

Organizatorii acestui Super Bowl (Indianapolis, duminica 05 februarie-ora 1:30) spera ca audienta sa fie mai mare decat in editiile precendente, 111 milioane de telespectatori. Deasemenea pentru o pauza publicitara de 30 de secunde costul este undeva la 3,5 milioane de dolari americani ! Timişoreanul Zoltan Mesko joaca la New England Patriots din Boston în finala NFL cu New York Giants. Zoltan, primul român care participă la Super Bowl, poate castiga 83.000 de dolari dacă va câştiga titlul şi 42.000 de dolari dacă echipa sa va fi învinsă.

Sursa: Yahoo Sport; Image:nydailynews.com

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash