Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
Șumudică îl scoate din vederile sale pe Gabriel Enache, datorită declarațiilor acestuia
 

 
București, 26 Ianuarie 2016.

Șumudică, îl scoate din vederile sale pe Gabriel Enache, datorită declarațiilor acestuia

Marius-Sumudica-25Ian2015Aflat pe aeroportul Henri Coandă, înaintea celui de-al doilea stagiu de pregătire de iarnă, tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a fost intervievat de jurnaliști cu privire la jucătorii convocați la echipa națională și de transferurile jucătorilor Constantin Budescu și Gabriel Enache.

Șumudică a spus următoarele: "Cred că Budescu și cred că nici Enache, va fi destul de greu să mai facă parte din lotul echipei Astra și atunci va fi decât Găman, Silviu Lung și cu Alibec, care ne lipsesc. Alibec, chiar în prima etapă este și suspendat. Nu este niciun fel de problemă și eu în nicio clipă, n-am fost în niciun moment să mă împotrivesc acestei convocări".

Supărat pentru declarațiile date anterior de Gabriel Enache, Șumudică a spus: "Enache este la echipa națională. El este jucătorul Astrei Giurgiu în continuare. Fiecare în viață, cum își alege, așa doarme. Dacă el își dorește să joace la Steaua, în declarațiile pe care le-a dat, nu sunt niște declarații ok, față de colegii lui în primul rând, nu sunt declarații corecte față de antrenor, în al doilea rând. Dacă tu spui că, singurul club profesionist din țară este Steaua București, atunci este o problemă".

"Dar, trebuie să-ți asumi fiecare declarație. Și eu am mai greșit în viață. Poate, exuberanța asta, dorința asta, presiunea la care este supus la un moment dat. Din punctul meu de vedere, ca antrenor, va fi destul de greu ca Enache să mai joace cu Șumudică antrenor", a mai spus tehnicianul echipei Astra.

Despre situația lui Budescu, Șumudică a spus: "Eu cred că va pleca în străinătate, sau dacă nu, cred că va rămâne la Astra".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.