Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 29 Martie 2016.

Șumudică îl laudă pe selecționerul Iordănescu, pentru cum a pregătit meciul cu Spania

Antrenament, Echipa RomanieiMarius Șumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a fost intervievat telefonic luni, la postul TV Digi Sport, în legătură cu meciul de duminică dintre România și Spania, precum și despre absența lui Denis Alibec din lotul tricolorilor.

Marius Șumudică a spus: "Nu pot să zic acum că, Alibec ar fi făcut mai mult decât Andone, doar la faza aceea, dacă Alibec avea mingea pe stângul, era altceva. Cert este că Alibec este un jucător puternic, un jucător de careu și care are un stâng formidabil. În ultimul timp poate face față la un nivel înalt".

În legătură cu jocul Echipei Naționale, Șumudică a spus: "A fost un joc bun, agresiv, presiune pe minge, au făcut pressing, ceea ce nu mă așteptam. Era distanța scurtă între compartimente, din ce-am văzut și cred că nici Spania nu s-a așteptat să jucăm atât de sus și să nu ne retragem, să nu fim genul unei echipe mici, care așteaptă în treimea proprie și după care să joace pe contraatac. Pentru mine a fost o surpriză modul de abordare a jocului și-l felicit pe selecționer că a reușit să fim atât de agresivi, să facem pressing și să ai curajul de a face față unei echipe care te poate scoate imediat".

"Am văzut și Franța, este una dintre cele mai puternice echipe. Chiar dacă au probleme în defensivă, în faza ofensivă sunt letali. Mai ales că este și primul meci, toți ochii sunt ațintiți pe această partidă de deschidere, cu siguranță va fi o presiune aparte", a mai spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică a spus în încheiere: "Mi-aduc aminte, Popa cu mingea la picior, nu putea să-l prindă Alba, fără minge. N-am văzut așa ceva. Nicușor Stanciu, la fel, vână în picioare, potență. Pintilii la fel, la mijlocul terenului, cred că a făcut vreo 10-12 faulturi. Cei trei steliști, au avut o pregătire fizică foarte bună, mult superioară față de celilalți jucători".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.