Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 24 Iulie 2015.

Șumudică califică Astra, în turul trei preliminar, al Europa League

Astra-Inverness-0-0Astra a reușit calificarea în turul trei preliminar, în dauna scoțienilor de la Inverness, după ce scorul în manșa retur disputată joi, pe propriul teren a fost 0-0. Reamintim că în urmă cu o săptămâna, Astra a învins cu scorul de 1-0 pe Inverness, în Scoția.

La Giurgiu, scoțienii nu au pus mari probleme echipei Astra, dar au reușit o apărare ermetică, închizând aproape toate culoarele spre poarta lui Williams. De reținut ocazia bună de gol a oaspeților prin Christie din minutul 45, atunci când acesta a șutat din afara careului iar Lung Jr. a fost la post.

Cu cîteva minute înainte de final, Budescu scapă singur cu portarul și ratează, pentru ca în ultimele secvențe ale partidei, elevii lui Șumudică aveau să tremure la o acțiune de atac a scoțienilor.

După meci, antrenorul Marius Șumudică a declarat la postul TV, Digi Sport, următoarele: "Ne lipsește la acest moment un atacant, dacă nu doi, ducem lipsa lui Alibec în continuare, nu avem profunzime, dar sunt mulțumit că în repriza secundă, ne-am creat și noi câteva ocazii de gol. Este foarte important că nu am luat gol în această dublă mansă, când nu primești gol. Ne-a ajutat mult golul marcat din deplsare. Felicit și pe Steaua care deși a pierdut, s-au calificat. La pauză, le-am spus că sunt 5-6 jucători care au terminat cu mine campionatul și nu se poate ca să fi uitat fotbalul. Prin aceste jocuri, am reușit să aducem la club peste 400 mii de euro, contează și sperăm să trecem și de următoarea, chiar dacă poate fi West Ham".

Partida a fost arbitrată de o brigadă de arbitrii din Kazahstan, având la centru pe Artyom Kuchin, care a condus bine partida.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.