București, 21 Decembrie 2016

Șumudică: Când vedeam ruleta, n-aveam cum să mă abțin!

Marius-Sumudica-Dec-2016

Invitat marți la televiziunea Digi Sport, în cadrul emisiunii Digi Sport Special, coordonată de Valentin Moraru, antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a fost întrebat despre pariurile sportive și cazinouri, prin prisma faptului că și-a ispășit suspendarea în această vară, după ce a fost depistat că a jucat la pariuri.

Întrebat de ce se pariază totuși, Marius Șumudică, a răspuns: "Nu pot să-ți dau un exemplu, am citit pe site-uri, că apar fel de fel de bilete, de tichete câștigătoare. Unul care era croitor, unul era mecanic auto, au pus banii la un loc și au câștigat. Păi aceia se pricep la fotbal? Eu sunt tipul, care recunosc că îmi place să pariez, dar nu neapărat la fotbal sau ceva de genul acesta. Niciodată nu m-am ales cu ceva, n-am câștigat, n-am jucat echipa mea. Au fost cazuri de 10 ori mai grave și eu am fost suspendat două luni. Au fost jucătorii de la Buzău, care au recunoscut că au trucat meciuri și li s-a dat mai puțin decât mi s-a dat mie."

Întrebat dacă a fost și jucător de cazinou, Șumudică a răspuns sec: "Da, am fost și m-am oprit. Cred că am mai mult de 10-12 ani, de când nu am mai pășit într-un cazinou. Patronul de la Debrecen, avea 600 de rulete în toată Europa de Est. Mă duc într-o seară cu Tibor Selymes și zice, hai să mâncăm la restaurantul lui Sima Gabor (Președintele clubului). Am mâncat acolo și n-aveam cum să mă abțin, când vedeam ruleta, eram bolnav. Atunci, mâncam pe ruletă! Era ruletă electronică. Am pierdut banii. I-am spus la femeia care era angajată, să mai bage că îi voi aduce banii. Am jucat până la 6 dimineața și am pierdut vreo 15000 de euro. Nu am avut banii să-i înapoiez și l-a sunat pe Sima. La 5 după amiază aveam meci. A pus la fiecare în contract că cine va juca la ruletă vor plăti amendă. La meciul de după amiază, am dat 5 goluri, am luat nota 10. Am dat 4 goluri cu capul, am ratat și penalty. Patronul a zis, nu mai dai nicio amendă, numai îmi dai banii înapoi, dar când vrei să joci, vii la mine la fabrică, te las două-trei ore să joci."

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii