căutare personalizată

  

 

 

 

 

 

Liga 1, Etapa a 21-a | Rapid- Dinamo, 0-0

Sumudica: Am castigat un punct, recunosc ca am avut si putin noroc

   
    Add to Mixx!

SumudicaTehnicianul Marius Şumudică a declarat, sâmbătă seară, că Rapid a câştigat un punct în meciul cu Dinamo, scor 0-0, în etapa a XXI-a a Ligii I, recunoscând că formaţia sa a avut şi "puţin noroc".

"A fost un joc disputat, cu o echipă bună, care nu seamănă cu cea din etapa trecută. Suferim din păcate la construcţie, azi am câştigat un punct. Sunt un tip corect şi recunosc că am avut şi puţin noroc. Îl felicit pe Dani Coman. Sunt mulţumit de felul în care s-au dăruit jucătorii în teren. Rămânem la locurile 4-5, să vedem dacă reuşim să ne realizăm obiectivul. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Duelul dintre Rubio şi Roma era să se termine tragic. Roman e la spital acum. Săracu', a făcut comoţie. El voia să mai joace, dar nu mai putea. L-am pierdut şi pe Candido, care a acuzat crampe musculare", a declarat Şumudică.

Şumudică a afirmat că nu s-a gândit niciodată la titlul de campioană:

"E distanţă mare până la Oţelul, eu am şi un program infernal. Mă uit la Unirea Urziceni care cu noi şi-a dat viaţa, iar azi am văzut că au jucat alţi zece fotbalişti. Asta este. Şi Steaua a câştigat greu cu Brăneşti, urmează acum să joace acasă cu Vaslui. Se joacă titlul, vor mai fi surprize. Eu nu m-am gândit niciodată la titlu, suferim la relaţiile de joc, am început o muncă acum 7 luni. Rapidul, dacă nu ajunge anul ăsta în cupele europene, e vina mea şi, după cum am mai spus, îmi voi lua bagajele şi voi pleca. În cazul în care vom reuşi calificarea, iar conducerea e mulţumită de mine şi continuăm, atunci cu câţiva jucători noi, Rapid poate să se bată la titlu. Ne trebuie sânge proaspăt. Sunt câţiva jucători care evoluează de mult timp la Rapid. Uşor -uşor trebuie să facem ce a făcut Dinamo în acest sezon. Traversăm o perioadă proastă, aceeaşi echipă, aceiaşi jucători de azi băteau în tur cu 4-0 sau 5-0, iar acum vedeţi ce se întâmplă. Dinamo a avut mai multe ocazii decât Oţelul cu noi. La noi există teama asta de performanţă, pentru că Rapidul vine după doi ani de non-performanţă şi asta apasă", a afirmat Şumudică.

Sursa: Mediafax


Domain Age Tool

Enter domain name

 

mail to: fotbalfl@gmail.comm 

trafic ranking

Statistici web
trafic site
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash