Megamenu for Bootstrap
 


București, 26 Mai 2017

Suedia învinge Franța, scor 2-1, în Grupa A din preliminariile Cupei Mondiale

Suedia-Franta-2-1-preliminarii-World-Cup

Vineri, pe Friends Arena - Solna, Suedia a câștigat partida cu Franța, scor 2-1, într-un meci al Grupei A, din preliminariile Cupei Mondiale, Rusia 2018.

De precizat, faptul că, golul vicroriei echipei Suediei, a venit în ultimele secunde din prelungirile meciului, după gafa uriașă a portarului Hugo Lloris, care vrând să forțeze atacul, a pasat la adversar, iar Toivonen a punctat în poarta goală, cu un șut de la peste 30 metri.

Pentru Suedia au marcat, Jimmy DURMAZ 43'; Ola TOIVONEN 90'+3', respectiv Olivier GIROUD, 37', pentru Franța,

Atacantul echipei Franței, Antoine Griezmann, a declarat după înfrângerea suferită în meciul cu Suedia, conform L'Equipe, următoarele: „Am avut doar câteva ocazii. Am încercat prin toate mijloacele să mai marcăm și nu am putut. Am știut că Suedia este o echipă cu jucători foarte buni. Noi trebuie să câștigăm toate cele patru meciuri rămase. Hugo Lloris, după gafa făcută, a trecut prntr-o rușine pe care nu o merită. Dar el ne-a salvat de atâtea ori.Am încredere în el, întrucât va reveni la formă mare".

Autorul golului egalizator al Suediei, mijlocașul Jimmy Durmaz, a declarat după victoria cu Franța: „Nu pot spune nimic altceva, cu excepția faptului că a fost fantastic. Câștigarea acestui tip de meci cu echipa națională, este întotdeauna extraordinar. Când am înscris, am fost foarte fericit. Echipa noastră a jucat bine, cu mingi urcate și atacuri rapide. Publicul ne-a susținut puternic. Am continuat cu toții să credem în șansa noastră."

Cu această înfrângere, Franța pierde prima poziți a clasamentului grupei A, făcând rocadă cu Suedia, ambele având câte 13 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii