Stoicikov o vede pe Barca din nou campioană
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Stoicikov o vede pe Barca din nou campioană

Hristo-Stoichkov-2014București, 10 Mai 2014. Hristo Stoichkov nu are nici o îndoială cu privire la angajamentul și succesul echipei Barcelona în acest final de campionat, care este decisiv. "Ieri m-am întâlnit cu niște jucători și pe fețele lor și în ochii lor, nu vă puteți imagina, se putea vedea dorința lor de a câștiga Liga. Cele șase puncte puse în joc pentru ultimile două jocuri, trebuie să rămână aici. Am încredere în ei și ei vor fi campioni, fără îndoială", a spus el, în prezentarea unui documentar cu numele său, în Barcelona.

Mai mult decât atât, în limba bulgară a apărut lucrarea Tata Martino. "Am un mare respect pentru el. Este un tip umil pe cinste. Au fost încercări să știrbească numele său, cine stie ... e absurd. "Există şase puncte de disputat şi se pot motiva pentru a la obține", conform Marca .

După 36 meciuri, Atletico se afla pe primul loc cu 88 puncte, în timp ce Barcelona se află pe locul secund cu85 puncte. Meciul hotărâtor este Barcelona-Atletico și are loc în ultima etapă pe terenul echipei Barcelona.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash