Fotbal flash-Welcome to my website

 

Stoichkov: "Barca merge spre haos, este cu susul în jos"

Stoichkov-2015București, 08 Ianuarie 2015. Fostul jucător al FC Barcelona, bulgarul Stoichkov a fost extrem de critic al actualului Consiliu de conducere al Barca.

Astfel Stoichkov a analizat tot ceea ce se întâmplă la club, spunând conform cotidianului COPE: "Sunt lucruri urâte. Problema nu este că a demisionat Zubizarreta sau Puyol. Problema este că aceasta are acoperire în timp. Jocul lui Leo Messi suferă; dacă dai trei goluri pe zi, în fiecare zi, în presă se spune despre club că lucrurile merg bine. În măsura în care la nivel local fotbalul este un dezastru total. Ei au o mulțime de oameni și trebuie să li se ceară să se întoarcă astăzi astfel încât să poată rezolva o problemă pe care o avem cu FIFA. Acestea sunt lucruri urâte. Este ușor să critici. Trebuie să se facă o analiză profundă pentru a ști de ce s-a ajuns la aceste circumstanțe. De ce a plecat unele persoane și au venit alte persoane care nu sunt legate de Barcelona".

Stoichkov se întrabă: "Cine este de vina pentru aceasta a ajuns la acest lucru? Președintele, Consiliul de Director, fostul președinte ... De ce s-a ajuns la acest lucru? Este toată lumea. Din exterior pare absurd să fie cheltuițe multe milioane de euro și nu au dat rezultate. Asta este ceva îngrijorător. Fotbalul a rămas pe locul al treilea".

"Cu 5 luni în urmă, când a venit un alt antrenor toată lumea a fost foarte fericită. Astăzi vorbim de vinovați. Cu 5 luni în urmă nimeni nu a fost vinovat. Trebuie să schimbăm statutul. Cu 5 luni în urmă și astăzi, unii jucători nu ar trebui să joace la Barcelona, deoarece nu aveau calitate și valoare", a mai spus Stoichkov.

Stoichkov a spus despre Messi: "Un lucru știu este că Messi vrea să joace, vrea să reușească și trebuie să fie privit altfel. Dacă există două sau mai multe zile de concediu și nu poate juca pentru că riști să pierzi, întrebarea este cine a dat învoirea?"

Cred că este haos. Totul este cu susul în jos. Vom vedea următorul meci cu Atletico Madrid.

"Problemele pe care le-am avut au venit din interiorul clubului. Amenzi, contracte, publicitate ... Messi ar trebui să își încheie cariera sa la FC Barcelona și nimic altceva. Lăsați prostiile. Trebuie să avem grijă, trebuie puțin răsfăț", a mai spus Stoichkov.

Alexandru Neata

 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.