căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

25 martie 2012

Stoichiţă: Steaua reprezintă o legătură sentimentală şi o provocare

Mihai_StoichitaAntrenorul Mihai Stoichiţă a declarat că pentru el Steaua reprezintă o legătură sentimentală şi o provocare şi a subliniat că s-a înţeles cu finanţatorul Gigi Becali asupra aceluiaşi obiectiv, câştigarea titlului, apreciind că cele opt puncte faţă de CFR Cluj se pot recupera.

"Gigi Becali m-a sunat şi mi-a spus că a reziliat contractul cu Ilie Stan şi m-a întrebat dacă aş fi de acord să preiau Steaua. La mine este mai mult decât o legătură materială cu Steaua, este o legătură sentimentală şi o provocare. Ne-am înţeles asupra aceluiaşi obiectiv, să câştigăm campionatul. De mâine dimineaţă, de la 9 fără un sfert, va începe al treilea meu mandat la Steaua.

O să continui munca bună a lui Ilie de aici pentru că a făcut şi el lucruri frumoase din punct de vedere al organizării, iar, din punctul de vedere al pregătriii fizice, echipa stă cel mai bine, chiar dacă el a fost criticat pentru pregătirea demodată de la munte. Lotul este foarte bun, iar o cauză a rupturii dintre ei a fost şi lipsa oamenilor pe anumite posturi. Steaua e Steaua, iar în această perioadă de dou-trei luni este mai importamtă decât orice. Matematic, putem lua campionatul, iar cele opt puncte se pot recupera", a declarat Stoichiţă.

Sursa: www.mediafax.ro  

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash