căutare personalizată

  

 

 

 
Sigla_Cupa-Romaniei-Timisoreana

 

Cupa României Timişoreana- FINALA | Dinamo- Steaua, 1-2

Stoica: E o victorie împotriva unui arbitraj pe care l-am prevăzut, cu greşeli flagrante

   
    Add to Mixx!

Mihai_StoicaManagerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a acuzat arbitrajul lui Marius Avram la meciul cu Dinamo, câştigat cu scorul de 2-1 în finala Cupei României, menţionând că acesta nu a acordat penalti pentru Steaua şi nu l-a eliminat pe Moţi la un fault asupra lui Bilaşco.

"S-a terminat norocul dinamoviştilor. Un jucător de la Dinamo a zis că dacă marchează va dedica golul suporterilor, a marcat, dar a greşit poarta. Fane Bărboianu este golgheterul României, că el multe goluri a marcat la viaţa lui. Este o victorie împotriva unui arbitraj pe care l-am prevăzut, cu greşeli flagrante. Am avut penalti la Dică, roşu la Moţi şi un fault inventat la golul lor egalizator. Domnul Avram a zis că m-a eliminat pentru că la regulament spune că dacă intru pe teren, trebuie să fiu eliminat, dar tot la regulament spune că dacă îi pui talpa pe fruntea unui jucător trebuie să-i dai roşu (n.r. Stoica face referire la un fault comis de Moţi asupra lui Bilaşco)", a spus Stoica.

La rândul său, preşedintele Helmuth Duckadam a declarat că Steaua avea mare nevoie de acest trofeu. "Aveam mare nevoie de trofeul acesta, deoarece a fost primul câştigat în cariera mea de preşedinte la Steaua şi mă bucur enorm că în seara asta am câştigat. Nu ştiu dacă o să bem mult în această seară, dar cu siguranţă vom petrece", a spus Duckadam.

Sursa: Mediafax


Domain Age Tool

Enter domain name

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash