Steven Gerrard admite că Liverpool a avut "multe de învățat", după primul meci dur din Liga Campionilor

Liverpool-Ludogorets-2-1București 17 septembrie 2014. Liverpool a reușit cu greu să câștige meciul cu Ludogorets, scor 2-1 în Grupa B a Ligii Campionilor, după 5 ani de absență.

Golurile din partida disputata marti,au fost marcate de Mario Balotelli, în minutul 82 și Steven Gerrard, minutul 93- penalty, pentru Liverpool și respectiv Dani Abalo, minutul 91, care a redus la tăcere spectatorii pe Anfield, pentru Ludogorets..

Atacantul echipei Liverpool, Steven Gerrard a spus pentru ITV: "Privind la jocul ca un întreg, a ieșit bine. Noi am jucat bine. Avem multe de învățat după acest meci. Am luat maximum de puncte acum, înaintea deplasării la Basel acum, dar dacă putem obține un alt maxim de puncte, ne va pune într-o poziție foarte bună, dar scopul în seara asta a fost întotdeauna cele trei puncte".

Managerul echipei Liverpool, Brendan Rodgers a lăudat jucătorii săi, dar, ca și Gerrard, sa grăbit să sublinieze, că el crede că există lucruri mai bune care vor veni, declarând: "Cred că a fost o noapte mare pentru toată lumea de la club. Evident, au trecut cinci ani de la o participare a noastră în Liga Campionilor, iar încă din primul joc am obținut un rezultat excelent. Felicitări pentru jucători, deoarece au arătat caracter și un angajament mare in seara asta pentru a obține rezultatul. Nu cred că suntem la nivelul la care am fost în anul trecut. Sunt mulți jucători noi care au venit, asta ne va lua ceva timp".

Alexandru Neata; img: The Independent

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.