Steliştii sunt optimişti Alexandru Bourceanu: Avem şanse de calificare
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Steliştii sunt optimişti. Alexandru Bourceanu: Avem şanse de calificare

Alexandru-Bourceanu-99Bucuresti, 20 dec. 2012. Căpitanul echipei Steaua, Alexandru Bourceanu, a declarat, joi, că este mulţumit de tragerea la sorţi pentru 16-imile de finală ale Ligii Europa şi consideră că formaţia bucureşteană se poate califica în faza următoare a competiţiei.

"În primul rând, este bine că am evitat Atletico Madrid, Inter sau Anji. Ajax este o echipă de tradiţie, care s-a clasat a treia în cea mai grea grupă de Liga Campionilor, ceea ce demonstrează faptul că este o echipă cu valoare foarte mare. Va fi o dublă manşă foarte grea şi, mai ales, meciul de pe Amsterdam ArenA. Eu am mai jucat acolo, în grupele Ligii Europa, pe vremea când eram la Timişoara şi ştiu foarte bine ce atmosferă vom întâmpina acolo. Avem şanse să ne calificăm şi cred că se putea să avem un adversar şi mai greu", a spus Bourceanu, informează site-ul oficial al grupării "roş-albastre".

Alexandru Bourceanu consideră că jucătorii echipei Ajax vor fi motivaţi în acest sezon al Ligii Europa, având în vedere că finala competiţiei se va disputa pe Amsterdam ArenA. "Jucăm returul pe teren propriu şi toată lumea a văzut că suntem o echipă foarte bună «acasă», care poate învinge aproape pe oricine într-o zi fastă. De asemenea, dacă vom reuşi să obţinem un rezultat bun în tur, vom avea şanse foarte mari de calificare în optimi. Faptul că finala competiţiei se va juca pe stadionul lor va fi un factor important, fiindcă Ajax are jucători tineri, cu dorinţă de afirmare, care se vor monta suplimentar pentru acest lucru. Repet, Ajax Amsterdam este una dintre cele mai mari echipe ale lumii, aşa că este normal să le arătăm respect şi să spunem că sunt favoriţi", a completat Bourceanu.

Mediafax


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.