Steliștii au reușit o victorie clară la Tbilisi
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Steliștii au reușit o victorie clară la Tbilisi

Reghecampf_iulie-2013Bucuresti, 27 iulie 2013. Gabi Iancu autor a două goluri la Tbilisi și Tătărușanu care a apărat un penalty, au fost de departe eroii Stelei in meciul de la Tbilisi din prima mansă a turului 3 preliminar Champions League.

În acest fel, Steaua așteaptă returul de la București de pe Național Arena cu mai multă liniște, fiind aproape de calificarea in play-off. Tragerea la sorți pentru play-off are loc pe vineri 9 august 2013, orele 13:00 la Nyon.

După victoria obținută în această seară, antrenorul Laurențiu Reghecampf a declarat la Digi Sport următoarele: “Mai sunt 90 de minute de jucat. Era important să nu primim gol și e bine că am marcat. Trebuie să jucăm la fel de serios și în retur, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Știam cum joacă, că sunt agresivi, că sunt foarte buni pe contraatac. Este foarte important pentru noi că am câștigat“.

Cu privire la evoluția lui Gabi Iancu, Reghecampf a spus: “Iancu este un fotbalist de mare valoare, foarte important pentru Steaua. I-am explicat lui Gabi ce trebuie să facă pe teren și, dacă va respecta aceste chestiuni, atunci va deveni unul dintre cei mai buni fotbaliști din România“.

Finanțatorul Viitorului Constanța, club de la care provine Gabi Iancu la Steaua, Gheorghe Hagi a spus la Digi Sport: “Știam posibilitățile lui Iancu, îl cunosc foarte bine, știam că poate face față cu succes la Steaua. Tot timpul cât a jucat până acum a demonstrat că este excelent în ultimii 30 de metri. Vede golul, excelează prin calitate, nu cantitate. Așa cum spuneam este un fotbalist de ultimii 30 de metri, care devine devastator cu mingea la picior. Eu, când l-am luat la mine l-am comparat, la nivelul calităților, cu Raul, nu cu Rusescu, cu cel de la Real, cu Gonzales“.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash