Megamenu for Bootstrap
 


București, 04 Iulie 2017

Steliano Filip: „Va trebui să arătăm bine în noua ediție de campionat”

Steliano-Filip-Dinamo

Aflat în cantonamentul din Slovenia cu echipa Dinamo, în vederea pregătirilor de vară, din 15 Iunie, dinamovistul Steliano Filip, se declară mulțumit de felul în care au fost efectuate pregătirile, în ce privește startul noului sezon competițional.

După victoria echipei Dinamo, de duminică, în amicalul cu NK Domzale (Slovenia, locul 4), scor 3-2, Steliano Filip a declarat pentru televiziunea Digi, faptul că, fiind aproape pe finalul pregătirilor: „Nici antrenamentele nu mai sunt așa grele, ușor, ușor este gata cantonamentul și trebuie să înceapă campionatul. Va trebui să arătăm cât mai bine. Important este că astăzi ne-a ieșit, sper ca și la meciul viitor, să ne iasă combinațiile de joc și eu mă bucur.

Se simte un pic oboseala, dar sper eu, când vom începe campionatul să fim 100% și să fim acolo unde își dorește Mister. Salamao este un jucător tehnic și sper să se integreze 100% în colectiv și cred eu că ne va ajuta, a mai spus în încheiere Steliano Filip.

Miercuri, Dinamo va disputa ultima partidă de verificare cu Anzhi Makhachkala (Rusia, locul 12), după care urmează revenirea în țară. Până în prezent, bilanțul amicalelor disputate de Dinamo în Slovenia este: 3 înfrângeri și 2 victorii.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii