București, 04 Septembrie 2016

Stefan Jovetic, Muntenegru: Ne vom strădui să facem o prezență frumoasă

 

Atacantul echipei Muntenegru, Stefan Jovetic, de 27 ani, în prezent component al echipei Inter Milano, a dat o declarație de presă, cu o zi înaintea meciului de la Cluj (preluată de postul de televiziune Digi), dintre selecționatele României și Muntenegrului, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale, Rusia 2018.

În cadrul conferinței de presă, Stefan Jovetic a declarat următoarele: "Ei joacă acasă, suntem siguri că ne vor ataca și vom încerca să găsim cel mai bun răspuns la stilul lor de joc. Am auzit discuții despre starea terenului, am auzit că a fost un concert, nu avem ce să facem, acesta este terenul și trebuie să jucăm. Pe același teren jucăm și noi și Naționala României și sperăm ca până mâine se vor mai ameliora puțin condițiile".

"Nu este o grupă tot mai atractivă, toate echipele sun bune, toată lumea poate să bată pe toată lumea, important este că este începutul și tocmai de aceea, noi ne vom strădui ca mâine să facem o prezență frumoasă", a spus în încheiere Jovetic.

Partida România- Muntenegru, de pe stadionul Cluj Arena, va începe duminică de la orele 21:45 și va fi televizată în direct de TVR 1.

Autor, Alexandru Neață