Fotbal flash-Welcome to my website

 

Steaua trece pe primul loc, pe ultima sută de metri!

Fernando-VarelaBucurești, 25 Mai 2015. De jocul rezultatelor a profitat Steaua în meciurile etapei a 33-a și a trecut pe primul loc al clasamentului Ligii 1, după victoria cu 2-0, contra echipei FC Botoșani.

ASA Tg. Mureș a pierdut, scor 3-1 la Giurgiu cu Astra, iar Steaua a câștigat cu 2-0 în meciul de pe Național Arena în meciul cu FC Botoșani, terminînd în 8 jucători de câmp.

La Steaua, au fost eliminați Prepeliță pentru lovirea cu piciorul în față a lui Danci, la o intrare prin alunecare neglijentă, din minutul 54 și Bourceanu care a luat două galbene în minutele 62 și 63. După ce a fost introdus în teren în minutul 54, Bourceanu nu a apucat să joace decât 9 minute.

În meciul de la Giurgiu, a fost o încăierare generală cu 4 minute înainte de final, la care au participat toți jucătorii și membrii băncilor de rezerve, soldată cu eliminări, printre care Gonzalez și Laban au văzut cartonașe roții iar Ben Youssef vede al doilea galben și este eliminat. Antrenorul echipei Astra, Marius Șumudică a fost trimis în tribune.

Pentru meciul din ultima etapă de joi, Steaua, pentru a ieși campioană îi trebuie victorie în deplasarea de la Iași, iar ASA Tg. Mureș, va depinde de rezultatul Stelei pentru a ieși campioană, condiționat de o victorie cu Oțelul pe teren propriu.

Marius Șumudică, antrenorul echipei girugiuvene a declarat la flash-interviul de după meci la Digi Sport următoarele: "La final, am intrat între jucători să-i despart, pentru că îmi era frică să nu periclităm victoria, pentru că atunci când îți dă mai multe cartonașe roșii poți pierde. Echipa a jucat bine, ne-am dorit să încheiem această partidă cu fruntea sus, să punem punct la toate speculațiile care există. Nu facem jocurile nimănui. Îi transmit lui Sepsi că, Șumudică nu a luat nicio valiză și nu va lua niciodată nici o valiză. Am bătut astăzi echipa de pe primul loc, deci suntem mai buni ca ei. Nu mă interesează ce a făcut Steaua, îmi doresc din suflet ca Steaua să se încurce în ultima etapă și să ea Tg, Mureșul titlul. Eu mi-am făcut doar datoria pentru astăzi. Este un titlu mincinos pentru Steaua dacă eu am reușit să-i fac campioni. Îmi pare rău de Tg. Mureș, dar nu puteam să mă dau la o parte".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.