Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 04 August 2016.

Steaua trece de Sparta Praga și se califică în play-off-ul Champions League

Steaua-Sparta Praga, 2-0 După victoria cu scorul de 2-0, din returul cu Sparta Praga, disputat miercuri pe Arena Națională, Steaua se califică pentru play-off-ul Champions League, scor general 3-1. Tragerea la sorți va avea loc vineri începând cu orele 13:00, la Nyon.

În mare poftă de joc, Nicușor Stanciu a reușit dubla, în minutele 31 și 63, fiind jucătorul determinant al reușitei, mai ales că în tribune a fost urmărit de trimișii lui Chelsea, pentru un eventual transfer.

Se cuvine să menționăm evoluția excelentă a lui Tamaș, asist la golul al doilea al lui Stanciu. În minutul 60, Tamaș șutează la poartă de la 60 metri, portarul fiind puțin ieșit, mingea lovind transversala porții!

Nicușor Stanciu, autor al celor două goluri, a declarat după meci la postul de televiziune Sport.ro, următoarele: "Mai presus de golurile mele, este calificarea în play-off-ul Champions League. Suntem deja în grupele Europa League, dar cu siguranță ne dorim să ne calificăm în Champions League și sper să avem parte de o tragere la sorți bună".

"Au fost două goluri foarte importante pentru mine și pentru echipă. Mă bucur că am reușit calificarea, dar cel mai mult mă bucur că stadionul a fost plin, iar suporterii ne-au încurajat din primul minut. De mult n-am mai văzut o atmosferă așa frumoasă și țin să le mulțumesc și îi așteptăm și la celelalte meciuri", a spus Stanciu în încheiere.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.