Fotbal flash-Welcome to my website

 

Steaua termină turul cu un avans de 9 puncte

Costel-Galca-dec-2014București, 08 Decembrie 2014. Steaua termină turul Ligii 1 cu o victorie în fața unei echipe CSMS Iași, avidă de puncte. Golul steliștilor a fost marcat de Szukala în minutele suplimentare acordate de arbitru (90+4).

După această etapă, Steaua termină turul cu 9 puncte mai mult față de ocupanta locului secund, în timp ce CSMS Iași, rămâne cu 12 puncte, ocupând poziția a 16-a a clasamentului.

După meci, Costel Gâlcă a acordat o declarație pentru Dolce Sport: "A fost o victorie în ultima actiune a noastra. Sunt bucuros că am câștigat, nu sunt bucuros pentru că în primele de 20 minute, am avut patru ocazii mari de gol, apoi am intrat in jocul lor, cu pase lungi. Poate că am fost și cu gândul la meciul de joi, cu Dinamo Kiev. Le-am spus dinainte, că e important este să marcăm repede, să fructificăm ocaziile pe care le avem. Sper sa nu mai ratam cu Dinamo Kiev, care e o echipă foarte bună și nu ne putem permite să mai irosim șanse. Mai sunt meciuri de jucat, a fost un tur bun, în care jucătorii au crescut de la meci la meci, echipa, ca joc mă refer. Sper ca luni să se ajungă la o înțelegere și să putem folosi din nou numele Steaua".

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  
 
 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.