Steaua termină la egalitate cu Legia în prima manșă a Play-off Champions League
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Steaua termină la egalitate cu Legia în prima manșă a Play-off Champions League

Steaua-Legia-1-1Bucuresti, 22 august 2013. Steaua a terminat la egalitate, 1-1, în prima manșă a play-off Champions League. După un început furtunos, steliștii și-au creat numeroase ocazii în prima repriză, cea mai mare fiind a lui Piovaccari, scăpat singur (minutul 11), nu reușește să îl învingă pe Kuciak, fostul portar al SC Vaslui.

Tănase a avut și el ocazie de a deschide scorul însă același Kuciak se opune (minutul 33). După numai două minute de la ocazia lui Tănase cade și golul lui Piovaccari, din pasa excelentă în adâncime a lui Bourceanu.

După pauză, Steaua a căzut fizic și polonezii, mai motivați au reușit să egaleze prin prin Kosecki în urma unui contraatac.

Legia s-a mulțumit să stea în apărare și să lovească pe contraatac, astfel au reușit să egaleze la opt minute după începerea reprizei secunde, prin Kosecki.

Căpitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, a declarat pentru Digi Sport, printre altele faptul că echipa a simțit lipsa lui Chiricheș la acest meci: "Din păcate ne-a lipsit şi Chiricheş, sperăm ca la meciul retur să fie în teren, pentru că dacă ar fi fost în teren, cu totul alta ar fi fost soarta meciului. Îmi cer scuze faţă de ceilalţi colegi, dar cred că dacă Chiri era în teren, alta era soarta meciului, din punct de vedere al jocului ofensiv. E cel mai bun jucător de la Steaua, cel mai bine cotat şi oricine ar veni în locul lui acum, din păcate nu e Chiricheş. Probabil că el va pleca într-un viitor mai apropiat, nu ştiu când, o să încercăm să ne descurcăm fără el. Dar acum e la echipă şi avem nevoie de el. Cred că impactul pe care îl am eu la echipă nu e atât de important ca al lui Chiricheş"

Antrenorul stelist Laurențiu Reghecampf, a spus la Digi Sport: "Am avut foarte multe ocazii, situații clare de gol. Am știut că vom întâlni o echipă bună, care stă bine în teren. Din două-trei șanse clare n-am reușit să marcăm. Există acum un meci retur și trebuie să fim concentrați, indiferent de atmosfera din tribune. Atitudinea nu a fost cea de la meciul cu CFR, Legia putea chiar să câștige meciul".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash