București, 26 Octombrie 2015.

Steaua și Pandurii au terminat la egalitate, scor 1-1

Steaua-Pandurii-1-1Stadionul Arena Națională, a găzduit duminică, meciul dintre Steaua și Pandurii Tg. Jiu, din cadrul etapei a 15-a, încheiat la egalitate, după ce Pandurii au condus pe tabela de marcaj mai mult de 80 minute.

Practic, Steaua aproape că a pornit meciul de la scorul de 0-1, urmare a golului marcat de Mihai Răduț în minutul 5, din pasa lui Nicoară. În prima repriză, gorjenii au dominat jocul, au fost primii la minge.

În repriza secundă, Ioan Hora putea să mărească avantajul pentru Pandurii, însă bara s-a opus la șutul acestuia din 12 metri, din poziție singur cu portarul Florin Niță.

Sulley Muniru, introdus din minutul 77 în locul lui Lucian Filip, avea să aducă golul egalizator, cu 4 minute înaintea fluierului de final, în urma unei faze fixe.

Atacantul stelist, Adi Popa a declarat după meci la postul TV Digi Sport, următoarele: "Suntem dezamăgiți de rezultat, de jocul nostru, fiindcă nu am jucat ce trebuia. Am fost surprinși de jocul lor, iar până ne-am adaptat, s-a terminat meciul. Pe final, cu puțin noroc, puteam să câștigăm. În ciuda jocului nostru foarte prost, am obținut un punct și practic am câștigat un punct față de Astra, cum ar veni".

Autorul golului echipei Pandurii, Mihai Răduț a declarat: "Suntem dezamăgiți, întrucât am controlat jocul din primul minut până în ultimul minut. Când primești gol după o fază fixă, este dureros. Obiectivul nostru este de a intra în play-off și cred că am arătat și în această seară că avem o echipă competitivă pentru primele 6 locuri".

După acest egal, ambele echipe au câte 27 puncte, fiind pe locurile 2 și 3, la 3 puncte în spatele echipei Astra Giurgiu. Astra va întâlni în etapa următoare acasă, pe CSU Craiova, în timp ce Steaua se va deplasa la Cluj pentru meciul cu CFR, iar Pandurii va juca acasă cu FC Voluntari.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.