București, 25 Septembrie 2015.

Steaua se califică în optimile Cupei României

U_Cluj-Steaua-0-1-CUPA-ROMANIEIStadionul Cluj Arena, a găzduit ultimul meci al șaisprezecimilor Cupei României, dintre U Cluj și Steaua, încheiat cu victoria steliștilor, scor 1-0.

Unicul gol al meciului, a venit cam târziu pentru Steaua, în minutul 81, autor Tahar, cu un șut cu capul din interiorul careului mic.

Mirel Rădoi a trimis în teren pentru acest meci o echipă alcătuită mai mult din rezerve. Față de ultimul meci de campionat disputat luni cu Concordia, scor 3-1, au lipsit 7 jucători: Niță, Râpă, Toșca, Kharja, Filip, Stanciu și Hamroun.

Mijlocașul echipei clujene, Lorant Kovacs a declarat pentru postul TV, Digi Sport următoarele: "Am făcut un joc bun, dar Seaua este Steaua, are jucători de mare valoare. Am greșit la o singură fază, la cea a golului, și ne-a taxat imediat. Cred că ne-am ridicat la nivelul Stelei. Am vrut să mergem mai departe, am făcut un joc bun, dar Steaua merită calificarea. Cred că am ieşit cu faţa sus din acest meci”.

Meciul a avut loc pe o ploaie care a durat aproape pe tot parcursul. Din nou galeria clujenilor a fost la înălțime, creând o atmosferă specială pentru acest meci cu Steaua.

Echipele de start, Steaua: Cojocaru - Papp, Varela, Carp, Guilherme - Muniru, Breeveld - Adi Popa, Chipciu, Enceanu - Tade

U Cluj:  Niczuly - Dulap, Cordoş, Crişan, Hampea - Candea, Lorant Kovacs - Calcan, P. Popescu, Greu - Schieb

Urmează ca în zilele următoare, FRF să organizeze tragerea la sorți pentru Optimile Cupei României, care vor avea loc pe 27/28 și 29 Octombrie a.c.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.