Steaua pierde cu 5-1, primul amical cu FC Nurnberg
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Steaua pierde cu 5-1, primul amical cu FC Nurnberg

Steaua-Nurnberg-1-5București, 15 ianuarie 2014. În primul meci amical al stagiului de pregătire din Spania, disputat marți, Steaua a fost învinsă cu 5-1 de echipa germană FC Nurnberg. Golurile au fost marcate Neagu '74, pentru Steaua iar pentru Nurnberg au înscris Kiyotake '17, Ginczek '18, Drmic '39, Mak '57 şi Angha '84

Antrenorul steliștilor Reghecampf, a declarat după meci la Digi Sport următoarele: "Mă deranjează că am primit foarte multe goluri pe greşeli personale, am pierdut mingea prea uşor. Nu am reuşit să ţinem de minge cum ne propusesem. Avem doar patru zile de antrenamente, au fost foarte dure şi s-a văzut. Trebuie să ne continuăm programul. Am improvizat foarte mult. Gardoş va lipsi câteva zile, nu va juca nici meciul următor. Pe mine mă interesează să ne pregătim foarte bine".

Latovlevic a pus evoluția slabă din acest meci pe seama antrenamentelor deosebit de dure: "E normal să fim obosiți, Tommy are niște antrenamente care câteodată ne lasă lați în pat. Dar ăsta este fotbalul."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash