Steaua pierde două puncte importante la Mediaș
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Steaua pierde două puncte importante la Mediaș

Gaz_Metan-SteauaBucuresti, 25 august 2013. În partida din cadrul etapei a VI-a, disputată la Mediaş dintre Gaz Metan şi Steaua, încheiată cu scorul de 2-2, tehnicianul stelist Reghecampf a trimis în teren o echipă în care a folosit multe rezerve, ţinând cont de importanța partidei de marţi cu Legia din play-off-ul Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Buzean, 12' şi Robertson, 27' pentru Gaz Metan, respectiv Lucian Filip în minutele 74 şi 82 pentru Steaua.

După golul înscris de Robertson, acesta şi-a dat tricoul jos, primind al doilea galben fiind eliminat.

Ciprian Tătărușanu a greşit la golul din faza fixă al lui Buzean, ieşind aiurea din poartă. După meci nu a fost criticat de Reghecampf, pentru faza respectivă.

Cu opt minute înaintea fluierului de final, gazdelor le-a fost refuzat un penalty atunci când Roman scăpat singur cu portarul este deposedat în ultimul moment de Pârvulescu, neregulamentar.

Reghecampf a făcut o scurtă analiza a meciului cu Gaz Metan și a viitorului meci cu Legia, la Digi Sport: "Sunt mulțumit de ei, că au încercat să facă pressing, așa cum o fac jucătorii care evoluează etapă de etapă. Este foarte greu, în momentul când adversarul te conduce cu 2-0 și stă pe două linii și nu ai spații. Am încercat să scoatem balonul în margine, să schimbăm flancurile, pentru a găsi o breșă în apărarea lor. Îi felicit pe cei de la Mediaș, au jucat foarte bine pe faza de apărare. Cu mai multă concentrare în fața porții, poate am fi reușit să mai înscriem două goluri. Unul dintre Bourceanu și Adi Popa trebuia să intre. Ei au înțeles că avem un meci foarte important marți seară, pe care trebuie să-l câștigăm. Sunt convins că marți seară vom avea o echipă competitivă și vom reuși să ne calificăm în grupele Champions League".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash