căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

24 febr. 2012

Steaua nu va juca finala Europa League pe National Arena

SteauaVisele Stelei de a juca finala Europa League pe National Arena s-au spulberat ieri seara pe stadionul De Grolsch Veste dupa ce a pierdut si meciul din retur cu Twente, scor 1-0. Meciul a fost decis in urma unei greseli fatale ale lui Tatarusanu care i-a permis lui Chadli sa inscrie in minutul ‘29 singurul gol al meciului. Acum, singura echipa din Liga 1  care ramasese in cupele europene, paraseste competitiva cu scorul general de 2-0.

Fiind nevoita sa recupereze golul suferit in meciul din tur, stelistii au inceput meciul in atac, partida avand de la inceput un ritm ridicat. In pofida jocului ofensiv, Steaua nu a reusit sa mentina posesia mingii, pierzand nenumarate mingi in zona mediana a terenului. In plus, stelistii au comis o multime de faulturi, dandu-le olandezilor sansa de a presa in jumatatea de teren a Stelei.

Tanase_Geraldo_BrandanIn minutul '29, Tatarusanu a incercat sa preia mingea cu piciorul din pasa inapoi a lui Geraldo dar a calcat stramb, mingea ajungand la De Jong care l-a servit pe Chadli, acesta trimitand mingea in plasa.

Desi Steaua a tentat un joc ofensiv, printr-o formatie cu 4 atacanti, si-a creat o singura ocazie mare in minutul '78 prin Nikolici, care a fost servit de Cristi Tanase si s-a prezentat singur in fata portii aparate de Mihaylov. Totusi, portarul lui Twente a reusit sa respinga sutul muntenegreanului printr-o interventie cu piciorul.

Twente s-a inchis in aparare, nepermitand stelistilor sa penetreze zidul lor. Putinele ocazii avute de Steaua au fost irosite de „militari” care s-au aratat lipsiti de inspiratie.

Pentru ultimele stiri sportive, rezultate meciuri, cote pariuri, rezultate Liga 1,

Bogdan Marinescu

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash