Fotbal flash-Welcome to my website

 

Steaua nu profită de pasul greșit făcut de mureșeni

Steaua-Concordia-2-2București, 11 Mai 2015. Etapa a 31-a a Ligii 1, a continuat duminică cu două meciuri importante, atât pentru locul 1 cât și pentru retrogradare, iar rezultatele au fost cu mari surprize. Astfel ASA Tg. Mureș pierde la Gaz Metan cu 1-0, iar Steaua după ce a trecut pe primul loc pentru numai 25 minute, nu a reușit decât un egal 2-2, cu echipa Concordia.

În meciul de pe Arena Națională, Steaua a reușit deschiderea scorului prin Stanciu, în minutul 28, dintr-o lovitură de pedeapsă ușor acordată de arbitrul Sebastian Colțescu, la o fază banală.

Au venit minutele 53 și 63 ale meciului, atunci când Steaua practic a fost egalată și apoi condusă pe tabelă, datorită golurile lui Boldrin. Primul gol al lui Boldrin, acordat în urma unui penalti, tot controversat.

Steaua a reușit egalarea prin golul lui Gabi Iancu, necontenstat de nimeni, la fel cum a fost și golul doi al lui Boldrin din lovitură liberă.

După meci, antrenorul echipei Steaua, Costel Gâlcă, a declarat la Digi Sport: "Am avut o primă repriză destul de bună, dar după aceea în a doua repriză am ieșit cu presiunea pe care o aveam de a fi pe primul loc, am ieșit cu echipa mult mai jos, nu am fost nici agresivi și în urma acestor lucruri au venit și acele două goluri. La pauză le-am spus, contrar la ce a fost în teren, să ieșim sus, să facem presing, să nu-i lăsăm să joace. Cred că a fost și presiunea de a nu lua gol, de a ne egala. Am fost fără concentrare la un meci așa de important pentru noi".

În legătură cu cele două penalty-uri controversate, Gâlcă a spus: "După câte știu eu al lor nu prea a fost penalty, al nostru a fost cam dubios".

Fundașul Varela, a spus: "Sunt foarte dezamăgit că nu am putut trece pe primul loc. În a doua repriză, am intrat așa puțin aiurea, am primit un penalty, nu știu de ce, iar după aceea ne-au dat gol din lovitură liberă. Suntem foarte supărați, întrucât am avut oportunitatea să fim pe primul loc și după ce am ratat din atâtea ocazii, ei au avut o ocazie și au dat gol. Meciurile de acasă nu mai sunt așa cum erau înainte".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.