Fotbal flash-Welcome to my website

 

Steaua mai are două puncte avans față de ocupanta locului secund

Astra-Steaua-0-0București, 13 Aprilie 2015. Returul face diferența în configurația clasamentului în lupta pentru șefia clasamentului. În timp ce Steaua a strâns 14 puncte în retur din 27 posibile, ASA Tg. Mureș vine puternic din urmă, acumulând 25 puncte din cele 9 partide jucate. În procente, ASA are 92.6% randament în timp ce Steaua are 51.2%.

Privind aceste statistici, putem spune că ASA vine puternic din urmă, ca un veritabil maratonist și greu mai poate fi oprită. Steaua trebuie să facă ceva pentru a se trezi, altfel poate pierde cu brio locul 1 pe finalul campionatului.

Meciul direct din etapa a 29, dintre cele două, va fi unul cu titlul pe masă. Până atunci, Steaua va trebui să câștige la Cluj cu U, etapa a 28-a iar ASA să câștige tot la Cluj cu CFR în etapa a 27-a.

În meciul de la Giurgiu cu Astra, disputat duminică, Tănase, cel mai în formă jucător este schimbat datorită unei accidentări, cu câteva minute înainte de pauză.

În prima repriză, Steaua a avut două situații bune de a marca prin Țucudean, în minutul 5 și Filip în minutul 14, în timp ce Astra a fost ocupată mai mult de apărare.

Singura mare ocazie a steliștilor din repriza secundă aparține lui Ionuț Neagu în minutul 73, atunci când a șutat puternic din 30 de metri, iar mingea a trecut puțin peste transversală. Cei de la Astra au avut mai multe ocazii de gol, cea mai mare fiind în minutul 53, atunci când Varela respinge șutul lui Florescu din fața porții goale.

Fundașul stelist Gabi Tamaș a declarat după meci pentru Digi Sport următoarele: "Sunt dezamăgit, normal, pentru că este al doliea meci în care nu putem câștiga. Nu mă interesează distanța față de ASA, pe mine mă interesează cum jucăm noi în teren și ce facem noi în teren, pentru că noi pierdem punctele și noi le câștigăm. Trebuie să ne gândim ce avem de făcut de acum în colo, să fim realiști, să tragem linie și să gândim la ce am făcut bine și ce am făcut rău, întrucât în două meciuri, am avut ocazii foarte multe și n-am marcat. Eu zic că vom câștiga campionatul. Nu există echipă mai puternică ca Steaua în campionat".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.