Fotbal flash-Welcome to my website

 

Steaua, la prima victorie din retur, 1-0 cu CFR Cluj

Arlauskis-2015București, 09 Martie 2015. Pentru victoria de duminică cu CFR Cluj, Steaua s-a chinuit 78 minute, până la golul lui Țucudean, introdus în teren cu 30 minute înaintea finalului de meci.

Bilanțul echipei Steaua în retur este de 4 puncte din 9 posibile și se resimte din ce în ce mai mult plecările din această iarnă ale jucătorilor de bază, cum ar fi Sînmărtean, Szukala, Keseru, Pintilii.

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Eugen Trică, a declarat după meci la Digi Sport următoarele: "Felicit pe Costel Gâlcă pentru victorie și îi urez multă sănătate de ziua lui, dar părerea mea este că astăzi nu trebuia să câștige. Din punctul meu de vedere, nici egal nu merita Steaua. Am controlat jocul de la cap până la coadă, asta a fost situația, am avut vreo 7-8 oportunități de a marca, n-am reușit să înscriem, am plecat și fără nici un punct, păcat! Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru determinare. Astăzi au demonstrat că este o echipă bună și pot pune probleme oricărei echipe din campionatul nostru".

Autorul golului George Țucudean, a spus: "Aveam nevoie de această victorie. Sper să câștigăm în celelalte meciuri pentru că lipsa asta de victorii ne-a pus în cap mulți suporteri, mulți așa ziși antrenori, care își dau cu părerea dar la rezultate bune nu spun nimic de Steaua. Pe startul jocului am avut noroc la ocaziile care le-au avut ei, dar după aceea am avut și noi ocazii. CFR este o echipă bună, care au venit aicea să joace dar noi ne-am făcut datoria".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.