București, 15 Decembrie 2015.

Steaua la al doilea succes, de la revenirea lui Reghecampf pe bancă

Viitorul-Steaua-0-1Luni, în ultimul meci al etapei a 22-a, disputat la Ovidiu, Steaua a reușit să obțină toate cele trei puncte, datorită singurului gol marcat de Jugartha Hamroun, la startul partidei, din pasa excelentă în adâncime a lui Varela. De precizat că cele două echipe se vor mai întâlni pe același stadion, joi, în meciul contând pentru sferturile Cupei României.

Fc Viitorul a avut posibilitatea să egaleze la jumătatea primei reprize prin Ioan Filip, șutând din 14 metri pe colțul lung, mingea lovind transversala porții lui Florin Niță.

Centralul Alexandru Tudor, împreună cu cei doi asistenți, au condus partida cu unele erori mari. Astfel, Hamroun face henț clar în careu, în minutul 14 și nu se acordă penalty pentru Viitorul. Același Hamroun mai face un henț vizibil de la mare distanță, la marginea careului în minutul 52, trecut cu vederea de brigada de arbitrii.

De menționat că, Steaua a evoluat în ultima jumătate de oră în 10 oameni, datorită eliminării lui Papp, pentru cumul de cartonașe galbene. Pe finalul meciului Florin Niță a scos câteva mingi de gol cu intervenții deosebite.

După meci, portarul stelist Florin Niță, a declarat la postul TV Digi Sport, următoarele: "A fost o partidă extrem de dificilă, ținând cont că am jucat cu o echipă care era mult mai bine clasată față de noi. Ne-am dorit mult să câștigăm meciul și să obținem astfel cele trei puncte. Sper să am evoluții la fel de bune ca cea de astăzi și de acum înainte și de ce nu să ajungem cât mai sus și să ne batem la campionat. Ne vedem în play-off, dar important este să câștigăm toate meciurile până la final".

Atacantul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, a spus: "Eu zic că am jucat destul de bine, am fost superiori Stelei la fel ca și în meciul din tur, dar din păcate nu a intrat mingea în poartă și sperăm să ne luăm revanșa joi, pentru că important este să ne calificăm. Joi trebuie să jucăm așa cum am jucat și în seara asta, să fim mai atenți în apărare, pentru că golul trebuie să vină la un moment dat. Portarul stelist Niță, la câte intervenții a avut, cred că a fost omul meciului".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.