Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
Steaua, la al doilea rezultat de egalitate în cantonamentul din Antalya
 

 
București, 05 Februarie 2016.

Steaua, la al doilea rezultat de egalitate, în cantonamentul din Antalya

Steaua-Djurgardens-2-2În penultimul amical, disputat joi, al echipei Steaua din Antalia, elevii lui Reghecampf au făcut meci egal cu echipa suedeză Djurgardens, după ce condusese cu 2-0.

Autorii golurilor au fost, pentru Steaua, Varela în minutul 4, Hamroun, minutul 21 și respectiv, Olunga, minutul 26 și Bernsten, minutul 53, pentru Djurgardens.

Deși a avut în componență aproape toate noile achiziții, în frunte cu Tamaș, Marica, Gebhart, steliștii, pe fondul unei oboseli acumulate și-au cam neglijat adversarul la scorul de 2-0.

Marica șters în perioada cât a fost pe teren, probabil tot datorită oboselii, nu a avut nicio ocazie de gol, dar nici nu a fost jucat.

Gebhart a avut două ocazii de gol în partea a doua a meciului, atunci când a reluat cu capul în transversală în minutul 62 și în minutul 77, când a executat o fază fixă.

Tamaș a evoluat în general bine, formând un cuplu bun de fundași centrali cu Varela, ambii au făcut cel puțin câte o greșeală de marcaj.

După meci, Alex Chipciu a declarat pentru Digi Sport următoarele: "Din punct de vedere al determinării, cred că am făcut o partidă destul de bună, așa sunt meciurile amicale, unele mai grele. Am lucrat foarte mult la antrenamente și este normal să nu ai prospețimea care ar trebui la ora meciului. A fost o atitudine bună a jucătorilor și cred că atât s-a putut la acest meci amical".

"Acum sunt bine, nu mă așteptam să am accidentare așa grea la genunchi. M-am antrenat din greu zi de zi, am trecut peste și acum nu mai am nicio problemă", a spus în continuare Chipciu.

Despre noile achiziții, Chipciu a spus: "La echipă, au venit jucători cu nume mari, Marica, Tamaș s-a întors, Timo din Germania, jucători care și-au demonstrat valoarea de foarte multe ori și cred că este un lucru foarte bun să fie concurență, asta înseamnă că fiecare dintre noi trebuie să joace cât mai bine. Sper să avem rezultate și la sfârșit să luăm campionatul. Antrenamentele foarte grele, ne va ajuta atunci când vom începe campionatul. În meciurile amicale nu contează rezultatul, dar nu este bine să pierzi".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.