Fotbal flash-Welcome to my website

 

Steaua, învinsă de ASA, pierde șefia clasamentului

Steaua-ASA-0-1București, 30 Aprilie 2015. În cel mai important meci din această ediție a Ligii 1, Steaua a pierdut împotriva echipei ASA Tg. Mureș, pe stadionul Național Arena, scor 1-0, rezultat care a condus la schimbarea liderului.

Ianis Zicu, autorul singurului gol al partidei, cu 7 minute înainte de pauză, a fost și de data aceasta un jucător de bază al echipei conduse de pe bancă de Liviu Ciobotariu.

ASA Tg. Mureș a avut în acest retur un parcurs mai greu întâlnit pentru această perioadă în Europa, reușind doar trei meciuri de egalitate în 12 partide și un număr de 30 puncte.

Echipa condusă de Costel Gâlcă, nu a fost cu nimic mai prejos decât ASA, numai neșansa și poate neacordarea unui penalty în favoarea lor, la hențul comis în careu de Sepsi din minutul 80, a făcut ca meciul să nu se termine la egalitate.

Singura vină care se impune brigăzii de arbitrii este la faza hențului din careu, întrucât un arbitru adițional se afla la doi metri de fază. Neimplicarea arbitrilor adiționali în soluționarea corectă a acestor genuri de faze a devenit o obișnuință în campionatul nostru.

Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei ASA, a fost intervievat după meci la Digi Sport, spunând: "A fost un rezultat foarte bun pentru noi. Ne-am propus să facem un joc bun, în prima repriză ne-am creat două-trei situații de a marca iar în cea dea doua am fost mai pragmatici. Am reușit să înscriem și vreau să-mi felicit jucătorii. Pentru noi este foarte important că am demonstrat că nu este întâmplător locul pe care-l ocupăm în clasament. A fost un joc greu pentru noi. Am întâlnit o echipă, Steaua, care ne-a dominat, au avut o posesie superioară".

Ianis Zicu, autorul golului a declarat: "În primul rând, nu eu am adus echipa pe primul loc. Am muncit foarte mult în acest sezon iar la fiecare partidă un jucător de la noi a reușit să marcheze și să aducă puncte echipei din Tg. Mureș. În acest moment suntem pe primul loc, dar pot spune că nu suntem favoriți pentru că ei au un program mai ușor. Steaua este o echipă foarte bună, ne-au pus probleme foarte mari. Cred eu că am reușit să facem o partidă foarte bună, astfel ca Steaua să nu aibe foarte multe situații de gol".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.