București, 22 Septembrie 2015.

Steaua învinge lejer, scor 3-1, pe Concordia

Steaua-Concordia-3-1În ultima partidă a etapei a 11-a, disputată luni pe stadionul Arena Națională, Steaua a reușit să câștige cu scorul de 3-1, cu Concordia.

Concordia, antrenată de Cornel Țălnar, s-a prezentat ca o echipă resemnată, fără vlagă. Nu se cunoaște de ce antrenorul a început cu Purece pe banca de rezerve, un jucător de bază al echipei.

În aceste condiții, Steaua în teren cu noua achiziție, Kharja, a profitat de slăbiciunile adversarului, marcând de trei ori în prima repriză, prin Fernando Varela, min 6; Nicușor Stanciu, min 25 (pen) și Alex Chipciu, min 44.

Concordia, a marcat golul de onoare în ultima fază a meciului prin Valentin Lazăr, din penalty, la faultul în careu al lui Varela.

Cornel Țălnar, antrenorul echipei Concordia a declarat la flash- interviul de după meci la postul TV Digi Sport, următoarele: "Am început meciul foarte prost, cu o primă repriză catastrofală, în care am luat foarte repede gol în minutul 4, dintr-o greșeală inexplicabilă a lui Matache. După aceea, jucătorii mei au avut parcă plumb în picioare. Au pierdut multe mingi pe construcție, ne-au surprins pe contraatacuri. Din păcate tot ce am pregătit pentru acest meci, nu a fost pus în practică în prima repriză. În repriza a doua, jocul s-a mai echilibrat, puteam și noi să mai înscriem, puteau și ei. A fost o victorie meritată a Stelei".

Cu aceste trei puncte, Steaua trece pe locul 3 în clasament cu 19 puncte, fiind la două puncte de Astra, în timp ce echipa Concordia se află pe locul 11, de play-aut, cu numai 9 pucte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.