Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 14 Aprilie 2016.

Steaua învinge în ambele manșe Astra și se califică în Finala Cupei Ligii

Astra-Steaua, 0-2 în Cupa-LigiiSteaua se califică în Finala Cupei Ligii Adeplsat, învingând cu scorul general de 3-0, Astra Giurgiu. În manșa secundă disputată miercuri la Giurgiu, Steaua a câștigat cu 2-0, prin dubla realizată de Thaer Bawab, în minutele 4 și 51.

Astra putea reveni în meci în minutul 51, dacă Alexandru Ioniță nu rata penalty-ul de care a beneficiat și pe care l-a apărat portarul Cojocaru.

Antrenorul echipei Astra, Marius Șumudică, suspendat pentru acest meci a văzut meciul din cabinele stadionului.

După meci, tehnicianul steliștilor, Laurențiu Reghecampf a declarat pentru televiziunea Digi, următoarele: "Am reușit să ne calificăm în finală, după un meci bun. Acesta a fost obiectivul nostru pentru seara asta, să reușim să ne calificăm. Jucătorii au făcut un meci foarte bun, s-au mișcat foarte bine, a fost un antrenament foarte bun".

Despre Ciprian Marica, care a dat o pasă de gol excelentă, fiind schimbat în repriza secundă, Reghe a spus: "Ciprian nu are nevoie să demonstreze nimic. El trebuie să fie sănătos, să dea 100% meci de meci. Este un jucător important pentru noi și o să ajungă la nivelul lui maxim".

În legătură cu autorul celor două goluri, Reghe a declarat: "Sunt mulțumit de toți jucătorii. Eram mult mai mulțumit de Bawab, dacă trata mult mai serios anumite ocazii pe care le-a avut, întrucât putea să mai marcheze un gol sau chiar două. Trebuie să lucreze mai mult la mentalitate, pentru că el are o tehnică foarte bună, se descurcă foarte bine, dar trebuie să fie mult mai serios când are anumite șanse".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.